Friday, November 18, 2011

SEGMEN `JOM JADI FOLLOWER BERTUAH'

Assalamualaikum. 
Apa khabar anda semua yg mmbaca blog ini.Harap2 sihat ye. 


 Oklah buat pertama kalinya saya nak buat contest untuk pembaca yg ada blog semua.(ada tak yg sudi join??harap2 ada la ye..)
Yg takde kena la buat blog dulu ye baru boleh join.


 Syarat2nya senang dan simple je.
1. Sila tinggalkan url blog anda di ruangan ulasan bawah tu ye.


2. Kalau sape2 nak follow,silakan.Taknak follow pun tak mengapa.


 YANG PASTIII!!!! 3 hadiah menarik disediakan sbg pnghargaan kerana sudi mnyertai segmen ini. 


 Tarikh tutup segmen ini adalah pada 31.11.2011. 


 JOM!JOM! cepat sertai.



2 comments:

  1. http://miyainsyira.blogspot.com

    err... ngam X?

    ReplyDelete
  2. tinggal ul aje ye..?
    www.penbiru.com

    ReplyDelete

Sudi-sudilah mengomen kat sini ye...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...