Wednesday, June 1, 2011

FAMILI DAY......

ASsalamualakum semua.....
Hari ni nak cerita pasal hari keluarga .Anda semua mesti pernah pegi hari keluarga kan...haaa....saya plak tiap2 tahun keluarga belah mak saya buat hari keluarga.Tempatnya selalu kitorang buat kat Teluk Batik.Sebelum event di adakan kami akn mesorat dulu tmpat2 yg sesuai.Mcm2 ide yg keluar,mcm2 tmpt strategik yg dicadangkan tapi akhirnya Teluk batik gak pilihan utama...mcm tu la yg berlaku stiap tahun...saya suka je...sbbnya teluk batik ni kan dekat je dgn umah saya.Lagipun lps ke Teluk batik blh la ajak diorang ke rumah saya...bukan selalu pun diorang ni nak dtg manjung...Asyik laaaa ....terperok kat Ipoh tu je....(opppsss....)akhirnya pada 15.5.2011,masa yg ditunggu pun tiba...

ni hadiah yg disediakan utk game2 yg diatur
ni game utk sepupu2 remaja nama game ni adlh..ekelehh...belon aku,aku punya suka ahh...ada aku kesahhhh!!!
wajah2 pemenang  game ekelehh...belon aku,aku punya suka ahh...ada aku kesahhhh!!!
ni plak game utk kanak2 nama game ni adalh sesuka hati korang je suruh kitorang tiup2 belon nih..
ni game utk ibu2 iaitu game ko ade??takdekan...
tgk tu siap ada t-shirt tuh...
ni masa naik bot mngelilingi t.batik,geng baju biru kat blkg tu kena bayo rm5
Paling best skali masa kami naik bot keliling teluk batik.Ni first taim la saya naik bot ni...nak naik bot ni kena la bayo sorang rm5...tapi stlh kami semua pakat2 membodek abg penunggu bot tu..akhirnya kami hanya bayo rm3.50 je.satu lagi group yg naik sama dgn kami tu plak kena bayo rm5 sbb mrka sgt pemurah bbnding group kami yg ala2 famili hj bakhil ni...hu..hu...
maktam saya yg vogue...

adik spupu saya alin dari Johor sblh kiri tu mak saya..

bambam yg berani..
anak2 saya pertama kali naik bot
mak lang dan husna yg cool...
Hari keluarga ni di akhiri dgn berkunjung ke rumah saya.sempat jugak la saya jamu mereka dgn bihun sup.Terima kasih pada semua warga WKB tahun depan datang lagi...fuhh...mcm jauh sgtkan Ipoh dgn T.Batik smpai kene tunggu taun depan...Oklah Jumpa lagi.(sila la klikk nuffnang kat belah kanan atas tu ye...)

2 comments:

  1. mimi...mcm mane budak baju merah tu sesat ke Teluk Batik plak...apa2 pun enjoy yer...:)

    ReplyDelete

Sudi-sudilah mengomen kat sini ye...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...